Ouderschapsmediation

Ouderschapsmediation

Omdat ouders het beste willen voor hun kind

Is ouderschapsmediation mogelijk voor ouders die geen liefdesrelatie met elkaar hebben ?

Jazeker! U hoeft niet uit elkaar te wonen of geen (liefdes)relatie met elkaar te hebben om voor ouderschapsmediation te kiezen. Ouderschapsmediation kan frustraties, irritaties en misverstanden tussen ouders uit de weg helpen en in de toekomst vermijden. Uw relatie met elkaar zal hier zeker ten goede aan komen!

Samen ouders, samen in gesprek

Ouders van een kind bent u voor altijd. Soms lopen er zaken omtrent de kinderen stroef of zijn er terugkerende irritaties. Ouderschapsmediation ondersteunt u om met elkaar in gesprek te gaan. Ouderschapsmediation is er op gericht dat er in de toekomst geen of minder frictie, irritatie of onbegrip is tussen ouders. Dit heeft een zeer positieve invloed op uw kind(eren).

Ouderschapsplan

Indien u dit wenst kunnen we de afspraken die jullie bij mij aan tafel maken op papier zetten. Deze afspraken kunnen puntsgewijs opgeschreven worden of op een meer formele manier in een ouderschapsplan gegoten worden. Hoe u dit wil vormgeven is geheel aan u. Uiteraard kan ik u adviseren over de manier van vastlegging van uw afspraken omtrent het ouderschap.

Belverzoek

Komt u graag in contact met ons? Vul uw gegevens in en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Werkwijze

LHBTI Mediation is gespecialiseerd in gezinnen van kinderen die opgroeien met twee moeders, twee vaders, twee vaders + twee moeders, een moeder + twee vaders, twee moeders + een vader enzovoorts.

Kosten

Ouderschapsmediation
180 /per uur

  • Inclusief kantoorkosten
  • Inclusief reiskosten binnen Utrecht (stad)
  • Exclusief 21% btw

Reiskosten
0,19 /per kilometer

  • + € 50,- per uur
  • Reiskosten binnen Utrecht (stad) zijn gratis!
  • Exclusief 21% btw